Ochrana soukromí a soubory cookies

Tyto Zásady cookies byly naposledy aktualizovány Červen 27, 2022 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru.

1. Úvod

Naše webové stránky https://www.lekceanglictiny.com (dále jen „web“) používají cookies a další související technologie (pro usnadnění jsou všechny technologie označovány jako „cookies“). Cookies také vkládají třetí strany, které jsme zapojili. V níže uvedeném dokumentu vás informujeme o používání cookies na našem webu.

2. Co jsou soubory cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odeslán spolu se stránkami tohoto webu a uložen prohlížečem na pevný disk počítače nebo jiného zařízení. Informace v nich uložené mohou být vráceny našim serverům nebo serverům příslušných třetích stran během následné návštěvy.

3. Co jsou skripty?

Skript je část programového kódu, který slouží k tomu, aby naše webové stránky fungovaly správně a interaktivně. Tento kód je spuštěn na našem serveru nebo na vašem zařízení.

4. Co je to webový maják?

Webový maják (nebo pixelová značka) je malý, neviditelný kus textu nebo obrázku na webu, který se používá ke sledování provozu na webu. Za tímto účelem jsou různá data o vás ukládána pomocí webových majáků.

5. Cookies

5.1 Technické nebo funkční soubory cookies

Některé soubory cookies zajišťují, že určité části webu fungují správně a že vaše uživatelské preference zůstávají známé. Umístěním funkčních souborů cookies usnadňujeme návštěvu našich webových stránek. Tímto způsobem nemusíte při návštěvě našich webových stránek opakovaně zadávat stejné informace a například položky zůstanou v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto cookies můžeme umístit bez vašeho souhlasu.

5.2 Statistické cookies

Statistické soubory cookies využíváme k optimalizaci webových stránek pro naše uživatele. Díky těmto statistickým cookies získáváme přehled o používání našich webových stránek. Žádáme vás o povolení k ukládání statistických souborů cookies.

5.3 Marketingové/Sledovací cookies

Marketingové/sledovací cookies jsou soubory cookies nebo jakákoli jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů k zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na tomto webu nebo na několika webech pro podobné marketingové účely.

5.4 Tlačítka sociálních médií

Na našem webu jsme přidali tlačítka Facebook, Twitter a Instagram pro propagaci webových stránek (např. „Like“, „pin“) nebo sdílení (např. „Tweet“) na sociálních sítích jako Facebook, Twitter a Instagram. Tato tlačítka fungují pomocí kusů kódu pocházejících od Facebook, Twitter a Instagram. Tento kód umisťuje cookies. Tato tlačítka sociálních médií mohou také ukládat a zpracovávat určité informace, takže se vám může zobrazit personalizovaná reklama.

Přečtěte si prohlášení o ochraně osobních údajů těchto sociálních sítí (které se mohou pravidelně měnit) a přečtěte si, co dělají s vašimi (osobními) údaji, které zpracovávají pomocí těchto souborů cookies. Získaná data jsou v maximální možné míře anonymizována. Facebook, Twitter a Instagram se nacházejí ve Spojených státech.

6. Umístěné cookies

Funkční, nezbytně nutné

Užívání
Používáme PHP pro vývoj webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů
Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

exp*
Expirace:
Funkce: Poskytnout různé funkce napříč stránkami

Funkční, nezbytně nutné

Užívání
Používáme WooCommerce pro správa internetového obchodu. Čtěte více

Sdílení údajů
Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

wc_cart_hash_*
Expirace: relace
Funkce: Uchovávat položky v nákupním košíku

wc_cart_created
Expirace: relace
Funkce: Uchovávat provedené akce na webových stránkách

wc_fragments_*
Expirace: trvalé
Funkce: Název

woocommerce_items_in_cart
Expirace: relace
Funkce: Uchovávat položky v nákupním košíku

woocommerce_cart_hash
Expirace: 1 den
Funkce: Uchovávat položky v nákupním košíku

wp_woocommerce_session_*
Expirace: relace
Funkce: Uchovávat provedené akce na webových stránkách

Statistické (anonymní)

Užívání
Používáme Elementor pro tvorba obsahu. Čtěte více

Sdílení údajů
Tato data nejsou sdílena s třetími stranami.

elementor
Expirace: trvalé
Funkce: Uchovávat provedené akce na webových stránkách

Statistické

Užívání
Používáme Google Analytics pro statistiky webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Google Analytics-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

_ga_*
Expirace: 1 rok
Funkce: Uchovávat a počítat zobrazení stránek

_ga
Expirace: 2 roky
Funkce: Uchovávat a počítat zobrazení stránek

Statistické

Užívání
Používáme Automattic pro vývoj webových stránek. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Automattic-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

tk_qs
Expirace: 30 minut
Funkce: Poskytnout různé funkce napříč stránkami

Marketingové

Užívání
Používáme Google Fonts pro zobrazení webfontů. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Google Fonts-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Google Fonts API
Expirace: vyprší okamžitě
Funkce: Získat IP adresu

Marketingové

Užívání
Používáme Google reCAPTCHA pro prevence spamu. Čtěte více


Sdílení údajů
Další informace naleznete na Google reCAPTCHA-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

rc::c
Expirace: relace
Funkce: Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

rc::b
Expirace: relace
Funkce: Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

rc::a
Expirace: trvalé
Funkce: Zjišťovat a filtrovat požadavky od robotů

Marketingové, Funkční, nezbytně nutné

Užívání
Používáme Facebook pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Facebook-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Marketingové
_fbc
Expirace: 2 roky
Funkce: Uchovávat poslední návštěvu

fbm*
Expirace: 1 rok
Funkce: Uchovávat podrobnosti o účtu

xs
Expirace: 3 měsíce
Funkce: Uchovávat jedinečné ID relace

fr
Expirace: 3 měsíce
Funkce: Zajistit zobrazování reklam nebo opětovné cílení

act
Expirace: 90 dní
Funkce: Uchovávat přihlášené uživatele

_fbp
Expirace: 3 měsíce
Funkce: Uchovávat a sledovat návštěvy napříč webovými stránkami

datr
Expirace: 2 roky
Funkce: Poskytnout prevenci podvodů

c_user
Expirace: 30 dní
Funkce: Uchovávat jedinečné ID uživatele

sb
Expirace: 2 roky
Funkce: Uchovávat podrobnosti o prohlížeči

*_fbm_
Expirace: 1 rok
Funkce: Uchovávat podrobnosti o účtu

Funkční, nezbytně nutné
wd
Expirace: 1 týden
Funkce: Získat informace o rozlišení obrazovky

csm
Expirace: 90 dní
Funkce: Poskytnout prevenci podvodů

actppresence
Expirace: relace
Funkce: Uchovávat a sledovat, zda je karta prohlížeče aktivní

Funkční, nezbytně nutné, Marketingové

Užívání
Používáme Twitter pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Twitter-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

Funkční, nezbytně nutné
local_storage_support_test
Expirace: trvalé
Funkce: Poskytnout funkci vyrovnávaní zátěže

Marketingové
metrics_token
Expirace: trvalé
Funkce: Uchovávat, pokud uživatel viděl vložený obsah

Marketingové

Užívání
Používáme Instagram pro zobrazení posledních příspěvků na sociálních sítích a/nebo tlačítek pro sdílení na sociálních sítích. Čtěte více

Sdílení údajů
Další informace naleznete na Instagram-Prohlašení o ochraně osobních údajů.

actppresence
Expirace: 1 rok
Funkce: Uchovávat frekvenci zobrazování reklam

7. Souhlas

Když poprvé navštívíte náš web, ukážeme vám vyskakovací okno s vysvětlením o cookies. Jakmile kliknete na „Save preferences“, vyjadřujete svůj souhlas s používáním kategorií souborů cookies a doplňků popsaných ve vyskakovacím okně a v těchto Zásadách cookies. Používání cookies můžete zakázat pomocí svého prohlížeče, ale mějte na paměti, že naše webové stránky již nemusí fungovat správně.

7.1 Správa nastavení souhlasu

Vždy aktivní

The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.

The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.

The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.

8. Vaše práva týkající se osobních údajů

Pokud jde o vaše osobní údaje, máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřebné, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup k vašim osobním údajům, které jsou nám známy.
  • Právo na opravu: Máte právo doplnit, opravit, odstranit nebo zablokovat vaše osobní údaje, kdykoli budete chtít.
  • Pokud nám udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat vaše osobní údaje smazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: Máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a v celém rozsahu je předat jinému správci.
  • Právo na námitku: proti zpracování vašich údajů můžete namítat. Řídíme se tím, pokud neexistují oprávněné důvody ke zpracování.

Pro uplatnění těchto práv nás prosím kontaktujte. Kontaktní údaje najdete ve spodní části těchto Zásad používání souborů cookies. Máte-li stížnost na to, jak nakládáme s vašimi údaji, rádi bychom se o tom dozvěděli, ale máte také právo podat stížnost kontrolnímu orgánu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

9. Povolení/zakázání a odstranění cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete automaticky nebo ručně mazat soubory cookies. Můžete také určit, že některé soubory cookies nemusí být umístěny. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, aby se vám při každém uložení souboru cookies zobrazila zpráva. Další informace o těchto možnostech naleznete v Nápovědě vašeho prohlížeče.

Vezměte prosím na vědomí, že náš web nemusí fungovat správně, pokud jsou deaktivovány všechny cookies. Pokud cookies smažete ve svém prohlížeči, budou znovu umístěny po vašem souhlasu, když znovu navštívíte naše webové stránky.

10. Kontaktní údaje

V případě dotazů nebo komentářů ohledně našich zásad týkajících se souborů cookies a tohoto prohlášení nás prosím kontaktujte pomocí následujících kontaktních údajů:

Kristína Sekáčová
Kurzova 2222/16, 155 00, Praha 5 – Stodůlky
Česká republika
Web: https://www.lekceanglictiny.com
E-mail: info@lekceanglictiny.com
Telefonní číslo: +42072248090